tiistai 10. maaliskuuta 2009

Touhua

Tänään on tullut puuhailtua vähän kaikenlaista. Hiippailtu kameran kanssa pihamaalla, kuvattu kissoja, käyty äidin kanssa naapurikunnassa tankkaamassa auto ja samalla ruokaostoksilla. On juotu hyvät kahvit ja syöty hyvää ruokaa. Mitäpä muuta sitä oikeastaan tarviikaan.


Liityin Kiloklubiin, joka on ilmainen ja oikein kätevän oloinen. Siellä saa näppärästi tehtyä ruokapäiväkirjan ja näkee käyttämänsä kalorit. Jospa tämä laihtuminen taas tästä käynnistyisi. Kävin punnituksilla ja puoli kiloa oli parissa viikossa lähtenyt, mikä on ihan kiva, koska pelkäsin lähinnä että jotain on tullut lisää. Tärkeintä on, että suunta on alaspäin ja tuon Kiloklubin avulla voin aika hyvin tarkkailla syömisiäni.

Ihana kuppi <3

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hommaapa itsellesi askelmittari. Se kannustaa yllättävän paljon liikkumaan, ikäänkuin kilpailee itsensä kanssa. "Tuleeko tänään askelia enemmän kuin eilen?" Mua se kannustanut liikkumaan (nimenomaan kävelemään) ihan eri tavalla.

Laiza kirjoitti...

Ite oon tykästynyt enemmän tuohon sykemittariin, siitä näkee heti kun kunto lähtee kohenemaan. Ilman sitä on ihan tylsä lähteä lenkille, kun ei näe "tuloksia".

Bullukat kirjoitti...

Tsemppiä vaan laihduttamiselle. Minulla on sama projekti meneillään, mutta ei tunnu oikein edistyvän. Tuo kaffekuppi on todella ihana.