torstai 17. joulukuuta 2009

Työkengät ja muuta höpinää


Töitä varten piti hankkia kunnolliset kengät, jotka ovat tarpeeksi lämpimät ja joilla jaksaa taapertaa koko päivän. Pitkällisen haeskelun tuloksena löytyi viimein aivan unelmaiset, jotka sopivat jalkaani kuin nakutettu. Tein pyhän päätöksen ostaa tästä lähtien vain kunnollisia kenkiä, eikä mitään halpoja leluja. Samalla periaatteella hankein itselleni myös uudet rintaliivit, oikein liivikaupasta. Äiti osti vielä toiset joululahjaksi minulle.

Päivät ovat menneet työn tiimellyksessä, enkä ole paljon ennättänyt joululahjoja edes ajatella. Tänään sain onneksi hankittua viimeiset ja olo on aika helpottunut ja tili melkolailla tyhjentynyt.

Uusiin kenkiin pitäisi vielä hankkia piristykseksi hauskan väriset paulat, netistä löytyi vain aika lyhyitä, enkä sitten uskaltanut tilata. Enkä jaksa kyllä noista pauloja irrottaa mitatakseni, että kuinka pitkät niiden pitäisi olla.

Tänään olisi tarkoitus vielä tavata ystäviä ja tehtailla Hengenpelastajia jonkun kivan dokumentin äärellä.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

On kyllä nätit kengät. Ihte oon kans yrittänyt olla ostamatta mitään pilipali kenkiä, ne kun on hetkesä hajalla. Kengistä kannattaa maksaa vähän enempi, niin kestää sitte monta vuotta. Ja sama pätee kyllä moneen muuhunki asiaan.