sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Jämäpiirakka <3

Vanhempien jääkaapista löytyneistä erilaisista juustoista, tonnikalasta ja isosta läjästä paprikaa muotoutui herkullinen jämäpiirakka. Muutenkin on tullut vietettyä viikonloppu melkolailla ruuanlaiton parissa ja sämpylöitä leipoen. Olen koittanut ottaa oikein rennosti ja olla vaatimatta itseltäni mitään mitä en oikeasti halua tehdä. Niinpä on nyt sitten jääneet kuuraiset puut kuvaamatta, kun ei kertakaikkiaan ole vain ollut fiilistä jostain syystä.

Perjantaina kävin kaupungissa ostamassa uuden toppatakin. Olisin halunnut jonkun värikkään, mutta eipä taas tämän kokoiselle löytynyt kuin musta. Noh, jospa saisi kevään edetessä lenkkivaihteen päälle, niin voisi ensi talvena mahtua normaali-ihmisten vaatteisiin. Ja sen piirakan syömisen voisi myös kenties jättää kokonaan.

Veljen vaimolla kävin hierottavana ja miehen kanssa olen viettänyt laatuaikaa. Oikein mukava viikonloppu siis, jotain on saatu aikaan, mutta sopivasti levättykin. Silti mieluusti vielä nukkuisi huomenna pitkään ja löhöäisi kotona.

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Sisustusta ja sitruunoita -blogin kommenttiisi liittyen - Iittala myy myös pelkkiä puukahvoja Sarpanevan pataan (oletan että padan koko on nykyään sama kun vanhassa mallissasi).

Laiza kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Olen niin vähän arvaillutkin, kun tuollainen kahvahan on aika helposti hukkaan menevä. Saakohan niitä mistään netistä tilattua?