tiistai 9. helmikuuta 2010

Lähes täydellinen päivä

Päivä alkoi mukavasti tuoreella House-jaksolla, joka oli loistava ja sai minut hyvälle tuulelle. Ystävä kävi aamupäiväkahvilla, tein itselleni hyvää ruokaa, flunssa alkoi oikeasti helpottaa. Yksityislääkärille lähtiessä löysin asuntoni edestä ruusupensaasta kadonneen työavaimeni, sen oli joku ihana ihminen nostanut siihen roikkumaan, jotta huomaisin.

Lääkärillä oli selvät sävelet korvieni suhteen, puhkaistava oli. Toimenpide oli todella epämukava ja kivuliaskin, mutta olo sen jälkeen on ollut mitä mahtavin. Voitte kuvitella miltä tuntuu kun kolmen kuukauden puolikuurouden jälkeen vihdoinkin oikeasti kuulee! Aivan loistavaa! Vieläkään kuulo ei aivan normaali tunnu olevan, mutta tuhat kertaa parempi, kuin ennen puhkaisua ja möhnänpoistoa (tuntui, että sitä möhnää imettiin vähintään aivoista asti ja kyllä sitä siellä riittikin!!). Nielurisaleikkauksesta nyt ei ollut puhetta, mutta jos korvat vielä vioittelevat, niin sitten on laitettava putket.

Aivan mahtava päivä! Sairaslomailen perjantaihin saakka ja sitten toivon mukaan on tämä flunssakin taas ohi, nyt vielä nokka vuotaa ja yskityttää, mutta tuo korvien puhkaisu paransi oloa jo niin paljon, että suorastaan tanssahtelen ympäri asuntoa.

Näin hyvää päivää, voi juhlistaa teellä ja bebellä, jonka ostin vähän niin kuin palkkioksi, kun uskaltauduin tuohon puhkaisuun.

Ei kommentteja: