lauantai 13. maaliskuuta 2010

Pakko painaa!

Ystävä tilasi BHD-paidan, joten painoin kaksi eri värivaihtoehtoa. On ihan hillitön hinku painaa koko ajan jotain, harmi vain kun omat paidat loppuvat, eikä viitsisi kovin paljon uusia ostaakaan, kun kaappi muutenkin jo pursuilee.

BHD-seula on aika huonossa kunnossa, siinä on kaikki kuvan kolme eri väriä samalla seulalla, joten sitä on todella ärsyttävä käyttää. Päätin säästää seulaa ja hermojani ja tein näihin paitoihin uudet sabluunat kuvan yksinkertaisimpiin osiin. Valkoiseen paitaanhan ei kyllä tosin edes tuota valkoista osaa tarvitse painaa, jee. Painaminen sujui tosi näppärästi, kun ei tarvinut sen yhden ja saman seulan kanssa tapella ja pestä ja kuivata sitä joka välissä.

Arki on kulunut töiden parissa ja aikaa tylsää kotielämää viettäen. Eilen kävin ystävän kanssa paikallisessa yhdellä ja oli kiva rupatella kaikenlaista, kun ei olla nähty varmaankaan kesän jälkeen, vaikka ei mitenkään kaukana toisistamme asutakaan. Kotiin tulin kuitenkin jo hyvästi ennen puolta yötä ja nukuin pitkät ja hyvät yöunet.

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Jes, olitpa aikaansaava. Hyvää jälkeä!

Bullukat kirjoitti...

Onpas pirtsakat värit. Mä olen aikoinaan ostanut sinulta vihreän topin.