lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kakkukokeilu


Tykkään niin kamalasti tehdä näitä kakkukokeilujani, että piti sitten täksikin viikonlopuksi sellainen suunnitella. Liian pieneksi uskomani vuoka on osoittautunut aika verrattomaksi. Siihen kun laittaa vielä reunoille piirtoheitinkalvoa, niin siitä saa sopivasti korkeamman ja kalvo lähtee tosi nätisti irti valmiista kakusta.Tätä kakkua ei ole vielä maistettu, odottelen äitiä kahville ja sitten testataan!

Viikko on vilahtanut töissä ja näytelmää harjoitellessa. Sää on ollut aika huono kuvaamisia ajatellen. Odottelen lämpimämpiä iltoja ja sitten menen kameran ja hyttysverkon kanssa erään ravitallin laitumen reunalle kököttämään ja kuvaamaan, kun viimeinkin sain aikaiseksi pyytää luvan.

5 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

voi luoja kuinka ihanan näkönen kaakku! TAhon kyllä tästä ohjeen, vihtisitkö laittaa? Mielettömän korkea, hyvä idis muuten tuo kalvo!

Laiza kirjoitti...

Laitan Jonna sulle ohjeen vaikka facebookin kautta=)

Rita kirjoitti...

Ja voin vakuuttaa, että myös maistui herkulliselta! Joskus pidetään kyllä sellainen kymmenenkakun-sessio, jossa samalla muotilla eri värisiä ja makuisia kakkuja. Niiden kans sitten kahvia ja kuohuviiniä. jooko?

arleena kirjoitti...

Onpa taidokkaasti tehty kakku.

Hannelen kirja-paratiisi kirjoitti...

Kuin taideteos.