lauantai 18. syyskuuta 2010

Tattadaa

Kiitoksia Tiinalle tästä tunnustuksesta. Tehtävänä oli paljastaa itsestään seitsemän asiaa ja jakaa merkki eteenpäin seitsemälle kauniille bloggaajalle.

1. Olen aika hedonistinen ja pyrin maksimoimaan viihtyvyyteni aina ja kaikkialla. En tee asioita joista en tykkää (joskushan toki on pakko), enkä vietä aikaani ikävien ihmisten kanssa. Sanon EI, jos mua ei kiinnosta.

2. Nautin itseni kiusaamisesta pelkojani kohtaamalla. Ainut mitä en oikeastaan pysty kohtaamaan on perhoskammo, senkin olen vuosien aikana saanut kuitenkin laimenemaan, niin että nykyään se koskee enää värikkäitä päiväperhosia ja karvaisia yökkösiä.

3. Maailman paras tuoksu on ehkä makaroonin sekaan laitettu voi, siitä tulee lapsuus mieleen.

4. Tykkään viettää aikaa yksin ja suurimman osan asioista teen kaikkein mieluiten ihan itsekseni. Toisinaan huomaan viettäneeni liikaa aikaa itseni kanssa ja tulee kauhea tarve ympäröidä itsensä ihmisillä. Vaikka tykkäänkin olla yksin, ovat ystävät silti minulle todella tärkeitä ja heidän kanssaan vietetyt höpöttelyhetket korvaamattomia. Parisuhteessakaan en vaadi kovin paljoa aikaa, toisinaan riittää, että tietää toisen olevan saman taivaan alla. Ahdistuisin jos pitäisi tehdä kaikki koko ajan yhdessä.

5. Rakastan huonekalujen kokoamista, vaikka toisinaan siinä voi kyllä turhautua. Myös kaikenlainen pakkaaminen on ylenmäärin tyydyttävää puuhaa.

6. Inhoan uskontoja. Ne saavat ihmiset tekemään järjettömiä asioita.

7. Haluaisin joskus tehdä, tai ainakin kuvittaa lastenkirjan.


Enkä jaa tätä kenellekään, koska olen tylsä.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä taas inhoan sitä makaroniin sekoitetun voin hajua. Tai lähinnä sitä hajua mikä jää ylähuuleen, kun syö makaronia johon on sekoitettu voita. :D

Sä olisit kyllä tosi hyvä lastenkirjojen kuvittaja. Tykkään aivan älyttömästi noista kaikista maalauksistasi, mistä olet kuvia tänne laittanut.

Kirsikka kirjoitti...

Joskus kun olen kipeä ja taannun lapseksi jälleen, on pakko saada makaronia ja voita. Ei mitään muuta kuin makaronia ja voita (no, Florakin kelpaa). Siihen tuoksuun en kyllä ole kiinnittänyt ihmeemmin huomiota.