keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Jokavuotinen joululahjastressi


Rakastan antaa lahjoja, olen vain todella huono keksimään niitä. Haluaisin jonkunlaista gallupkyselyä tässä tehdä, että mitä tykkäätte itse tehdyistä lahjoista? Jos saisitte itse painetun paidan, niin tulisiko sitä pidettyä? Pelkään, että lahjomani tyypit ovat kyllästyneet näihin juttuihini, mutta kun en tiedä. En halua antaa sellaista mikä ei tule käyttöön. Jos jollakin on ideaa mitä painotöitä tai jotain vänkää voisi keksiä annettavaksi, niin olkaa hyvä ja kertokaa.

Kuvassa on kaikenlaisia vuosien varrella väkerrettyjä. Olisiko tuollaisia kiva saada?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi on tosi ihania! Ite tykkään ainakin kangaskasseista, käytän niitä aina kaupassa käydessä ja muuallakin. Myös tipuheijastimet on ihan mainioita! Itsetehty on mun mielestä aina hyvä lahja :)

-minna

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulle ainakin kelpais ihan mikä vaan noista.
Ajattelis, että ainakin nuo kassit tulis varmasti käyttöön. Jokainen kun kuitenkin tarttee kauppa- tai kirjastokassia tai jos ei tartte, niin yleensä aina tulee eteen kuitenkin joitain tilanteita joihin kassi olis omiaan. Vaikkapa vaan tavaran säilyttämiseen.

Bullukat kirjoitti...

Todellakin olisi kiva saada. Arvostan itsetehtyä ja nuo sun on vieläpä kauniitakin. Tykkään aikoinaan sulta ostamastani bad hare day-topista. Käytössä edelleen.

Sohvipoks kirjoitti...

Ei hemmetti, mäkin haluan tuollaisen Vaadin-paidan ja pöllökassin! Oikeasti. Nyt!

Nimenomaan niissä itse tehdyissä on ideaa.

-TC- kirjoitti...

Kyl mä rakastasin itsetehtyjä lahjoja kovasti.. En vaa tunne ketään joka tuntis tarvetta lahjoa mua, ja äiti sekä mies, jolla on _velvollisuus_ lahjoa mua, ei tietystikään ikinä mitään väsäile itse. Mutta kyllä mä uskoisin että kuka vaan ihastuis tuollaisiin <3

Laziness kirjoitti...

Itse ainakin arvostan itsetehtyjä lahjoja kovasti.

Nythän on myynnissä niitä kuvioimattomia, maatuvia tiskirättejä, joihin voi itse painaa kuvan. Mitäs jos tekisi sellaisia? Nehän ainakin ovat ihan käyttötavaraa, ja tuskin jäävät nurkkiin pyörimään.


P.S., Sulla on kiva blogi täynnä nättejä kuvia, käyn täällä aina silloin tällöin lueskelemassa uusimmat jutut :)

Laiza kirjoitti...

Laziness: Mistäs sellaisia tiskirättejä saa? Tosi kiva idea kyllä, taidanpa toteuttaa! Ja kiva kun täällä käyt lueskelemassa=)

Kiitos muillekin kommenteista, kiva kuulla, että itsetehtyjä lahjoja arvostetaan. Taidan sittenkin uskaltaa jotain pukinkonttiin värkkäillä ja muutama ideakin on jo päässä syntynyt.

Eilen oli näytelmäpiirin pikkujoulut ja ystävälläni oli matkassa tuo viime jouluna tekemäni Vaadin!-paita, oli säilynyt kohtalaisen hyvänä, vähän oli painatus haalistunut vain.

Toissavuonna taisin tehdä nuo kettupaidat muutamalle ja siinä tuli joku virhe sitten, eikä väri tarttunut kunnolla, vaan lähti osittain ensimmäisissä pesuissa irti =(

Laziness kirjoitti...

Emolla näyttäis ainakin olevan myynnissä: http://www.emotuotanto.fi/. Tosin en ole perehtynyt tuohon sen tarkemmin, huomasin vain eräänä päivänä.

Ilmeisesti askarteluliikkeistä pitäis myös löytyä. Paapii-blogissa oli tästä vastikään juttua.