keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Tänään turhauduin


Pöh, mikään ei oikein onnistunut, en osannut piirtää mitään ja pää oli ideoista tyhjä. En tiedä mitä sitten tapahtui, kun yhtäkkiä ideoita vain alkoi tulla. Niinpä sain yöllä aikaiseksi vaikka mitä. Vieläkin olen aivan ylienerginen ja ideoita täynnä, vaan pakko kai se on mennä nukkumaan, jos meinaa aamulla päästä ylös.

Ja minua vaivaa nyt suunnattomasti se, että siitä ei ole kauaakaan, kun jonkun blogissa näin hienon työlampun ja saatoin sitä kommentoidakin. Nyt en millään muista, että kenen blogissa. Jos joku muistaa puolestani, niin kertokaa. Tänään näpertäessä kyllä taas huomasi työlampun olevan tarpeen.

Se kiva tässä myöhään valvomisessa on, että voi toivottaa miekkoselle Kiinaan hyvät huomenet ja hän voi toivottaa minulle hyvät yöt.

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Tuota tapahtuu muuten aika usein. Siis että koko päivän yrittää keksiä jotain hienoa tai saada asioita tehtyä ja sitten kun menee nukkumaan, niin pää alkaakin toimia. Jotenkin se yöaika vaan on inspiroivampaa. :)

Sohvipoks kirjoitti...

Turhautuminen on mulle aivan normaali olotila ;)

Hei muuten, tiedän että oon ihan onnettoman myöhässä, mutta ehtiikö mitenkään jouluksi (tai uudeksivuodeksi) saada printtiä yhdestä piirroksesta?

Laiza kirjoitti...

Sohvi, ehtii kyllä, pistäppä vaikka sähköpostia, että mitä olisit vailla.