tiistai 15. maaliskuuta 2011

Surku ja murhe


Hirvittävien maailmantapahtumien lisäksi on omassakin elämässä ollut surua ja murhetta. Gösta-kissa menehtyi haavasta saamaansa bakteeritulehdukseen yllättäin. Olin suunnitellut viikonlopun aikana Göstaa taas kuvaavani, mutta en ennättänyt. Ikävä on.

Koulu vei koko viikonlopun ja oli taas niin intensiivistä, että pää on melkolailla täynnä uusia asioita. Sunnuntaina viimeiset koulutunnit alkoivat olla jo henkisesti ja fyysisesti melkoista kidutusta, päätin kuitenkin ottaa opetuksesta kaiken irti ja olla loppuun saakka. Nyt onkin sitten kuukauden paussi ennenkuin on taas lähiopetusta.

Eilen sain työkkäristä kehotuksen hakea erästä työpaikkaa. Kuukauden homma, todella yksinkertaisia juttuja, mutta kun soitin tyypille, niin hän olisikin halunnut maailman parhaan tietokoneteknikon, koska koneet kuulemma hajoavat esimerkiksi niin, että sähköposti on täynnä tai kuvaa ei saa auki. Naureskeli myös minulle, että taitaa nuo pojat kuule olla parempia tietokoneiden kanssa. Noh, onnea hänelle maailman parhaan tietokoneteknikon löytämiseen, en viitsinyt sitten sanoa, että sellainen tuskin sulle hakee tällaisiin hommiin (kirjoittamaan saneluita ja skannaamaan kuvia). Ja tämä maailman paras tietokoneteknikko oli siis ko. tyypin käyttämä termi. =D

Ei kommentteja: