perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lisää karhuja
Ahma jäi valitettavasti liian kauas.4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Nää on kyllä hienoja. Minkälainen se kuvausmaja oli? Eikö yhtään jännittänyt, että karhut tulee tekemään vähän liiankin läheistä tuttavuutta?

Laiza kirjoitti...

Me oltiin kaverin kanssa kahdestaan isoille ryhmille tarkoitetussa kuvauskojussa, jossa oli ihan sängyt 12 hengelle ja kuivakäymälä. Mutta tosiaan saatiin olla siellä ihan kaksistaan ja vieläpä ilman opasta. Ainut sääntö oikeastaan oli, että ulos ei saa mennä, eikä sinne kyllä tullut mieleen mennäkään.

Karhut eivät vaikuttaneet majasta millään tavalla kiinnostuneilta, joten ei siinä pelottanut. Ulko ovessakin oli puolet ikkunaa ja siitä saattoi seurata elukoita ihan muutaman metrin päästä, minkäänlaista lukkoa tai muuta ei ollut.

Se vähän mietitytti, kun puhelimessa ei juurikaan kenttää ollut, kuin yhdessä nurkassa jos sitä ei liikutellut ja lisäksi meiltä molemmilta loppui akku.

Aamulla seitsemän aikaan mentiin sitten pihalle odottelemaan kyytiä, eikä silloinkaan kyllä hirvittänyt ja ajatellut, että karhu jostain tulisi. Kyllä ne sen verran herkkiä otuksia on.

Kodinhengetär kirjoitti...

mahtavaaa! :O tosi hienoja kuvia. Mutta ite en olis uskaltanu mennä lähelläkkään, vaikka oliski ollu seinät välissä. missä tämmönen paikka on?!

Laiza kirjoitti...

Tämä on ihan itärajalla, 3km venäjälle ja piti rajavartiostolle oikeen henkilöllisyystiedotkin antaa, kun tuolla liikkui.