lauantai 24. toukokuuta 2008


Onneksi ei ole rahaa, muuten tilaisin heti tuon Nanson ihanan Ensikohtaaminen-lakanan Net-Anttilasta. Siellä oli myös Nanson Siili-lakanoita, jotka nekin ovat kyllä himoitsemiseni kohteena. Siili pöksyt ja paita minulla jo onkin, joskaan ei täysin sellaiset kuin halusin alunperin. Mutta söpöiset silti. Oon vähän lapsellinen.

Äidin kanssa saatiin jonkin verran ikkunoita pestyä, jatkan sitten ensi viikolla urakkaa. Tulin kotiin nukkumaan kun niin väsytti, ja sainkin jonkun tunnin ehkä unta, kunnes naapuri käynnisti moottoripyöränsä. Voin ihan rehellisesti sanoa vihaavani niitä rakkineita, en voi alkuunkaan käsittää miksi niistä pitää lähteä niin jumalaton ääni. Noh, oon näiden äänien kanssa vähän tällainen yliherkkä muutenkin, mutta uskoisinpa että monen muunkin mielestä moottoripyöristä lähtee suhteettoman kova pörinä. Onneksi miestäni eivät moottoripyörät kiinnosta tippaakaan.

Illalla odottaa iloinen Euroviisukatsomo ystävän luona. Ovat kuulemma kaikenlaista herkkua sinne varanneet ja mukavaa porukkaa on koolla. Joten sinne siis suuntaan tänään. En tiedä ehtiikö miekkonen käymään ennen sitä, mutta jos ei tänään nähdä, niin se tietää huomiselle sitten tuplasti kainaloaikaa, joten ei haittaa. Olipas imelää lässytystä.

Kohta saunaan.

3 kommenttia:

inkivääri kirjoitti...

Nuo pussilakanat ovat kyllä syötävän suloiset! Harmi ettei niitä ole tuplapeittoon sopivia. Vai pitäisikö sanoa että onneksi niitä ei ole.. :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Voi kun joku pesis meilläkin ikkunoita.. *huokaus*

Esitän muuten eriävän mielipiteeni, moottoripyörät on ihania verrattuna aamutuimaan käynnistyvään ruohonleikkuriin. (Sitäpaitsi isännällä on Kawasaki ZZR, ja sen murina on aivan ihanaa! ;) )

Laiza kirjoitti...

Ikkunoiden pesu on ehkä mun lemppari kotityö, tosin näitä omiani en ala pesemään, kun ei ole harmainta hajuakaan millä nämä saa auki ja muutenkin on sälekaihtimet suurimman osan ajasta alhaalla, etteipä se nyt haittaa vaikka vähän sameat ovat.

Ruohonleikkurit ovat kyllä myös ärsyttäviä, samoin mönkijät. En ylipäätään pidä mistään mistä lähtee kovasti meteliä. Oon tiettyyn aikaan kuusta aika ärsyttävä napisija kun kaikki äänet ottavat aivoon niin pirusti.