torstai 10. heinäkuuta 2008

Sadetta


Milloin tuo sade oikein loppuu, koko ajan vain sataa.

Tänään oli taas aktiivinen päivä. Nukuin myöhään ja lähdimme äidin kanssa kahden aikana kirpparikierrokselle. Löysin lenkkihousut ja ikkunakoristeen, esittelen hänet paremmin joskus toiste. Kotimatkalla soitettiin paikalliseen ravintolaan ja tilattiin pitsaa (soiton aikana olin ajaa tielle syöksyneen kissan päälle, onneksi oli handsfree, niin ehdin reagoida). Sitä mentiin vanhempien luokse sitten mutustamaan (isä on työreissussa, niin saatiin pitää tyttöjenpäivä äidin kanssa). Sieltä olikin sitten jo kiire töihin.

Töistä palasin vanhempien luokse ja lojuttiin äidin kanssa kynttilänvalossa kuuntelemassa knallia ja sateenvarjoa. Miehelle laitoin viestin, että hakee minut sitten sieltä kun ehtii ja saatiinkin pari tuntia siinä vain höpistä äidin kanssa.

Kirjahyllystä poimin itselleni Sadan vuoden yksinäisyyden, kun sitä joku netin klassikkoautomaatti minulle suositteli.

Nyt olen tosi väsynyt, mieskin jo lähti nukkumaan (sillä alkoi loma, jee!!!). Taidan kuitenkin katsoa vielä pari jaksoa Gilmoren tyttöjä, aloin katsomaan niitä ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen. Ihan mukava vaihteeksi katsella tuollaista kepeämpää sarjaa. Seuraavaksi ajattelin sitten katsella Six feet underin. Mutta eiköhän noita Gilmoren tyttöjä katsoessa nyt viivähdä hetki, kun niitä taitaa aika monta tuotantokautta olla.

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Onpa hyvä kesäfiilis tuossa alimmassa kuvassa