perjantai 6. elokuuta 2010

Kiirettä


Koko viikko tuntuu TAAS olleen ihan hirveää menemistä ja kaikenlaista tekemistä täynnä. Serkun kanssa on riittänyt vaikka minkälaista tekemistä. Sunnuntaina oli kaksi näytöstä ja olin illalla ihan puhki, mutta silti vain notkuin serkun kanssa myöhäiselle. Alkuviikosta pyörittiin kaupungin kirpputoreilla ja käytiin ihanassa taidekahvilassa vohveleilla. Tiistaina tavattiin vanhoja ystäviä, joita minäkään en ole nähnyt piiiitkään aikaan. Viikkoon on mahtunut monenlaista aktiviteettia ja olenkin nyt melko väsähtänyt. Mutta on kyllä ollut ihanaa.Vieraitakin on käynyt jatkuvasti, aina kun vain olen itse kotona ollut. Mukavaa on ollut sekin. Pikkuserkun kanssa istuttiin viime yönä kahteen saakka juttelemassa kaikenlaista.Yllätin itseni tänään poimimasta mustikoita. En oikein ole koskaan siitä kyykkimisestä pitänyt, mutta nyt innostuin, kun vanhempien talon takana oli niin isoja mollukoita. Siinä sitten jakkaralla istuin ja poimin muutaman pienen rasian täyteen. Ehkä poimin vielä huomenna lisää.

2 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

No niin, että innosuithan sinäki siittä mustikan poiminnasta :) Ne on niin hyviä kyllä! Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, tää pitäis ottaa tavaksi!

Laiza kirjoitti...

Joo, tosi kiva oli nähdä! Sitä kun ei omista autoa, niin harvemmin pääsee liikkumaan omaa kylää pidemmälle, niin herkästi jää sitten kaikki ihmiset näkemättä.

Sitä välillä yllättää ittensä tekemästä kummallisia asioita. Voi olla, että tänään poimin vielä muutaman rasian lisää!